top of page

Pályázatok

1. PM_KKVESZKOZ_2017/398 számú pályázat:

Támogatási szerződés száma:  PM_KKVESZKOZ_2017/398

Támogató: Pénzügyminisztérium

Kedvezményezett neve:  KORKER Kft.

Projekt címe: Eszközbeszerzés a KORKER Kft-nél

Támogatási összeg: 39,72 M Ft.

Projekt bemutatása: A KORKER Kft. a projekt keretében technológiai korszerűsítést es kapacitásbővítést hajtott végre. Beszerzésre került 1 db elektromos négyutas targonca, 1 db Profil bevonó gép, 1 db PVC vágógép, 2 db olvasztógép, 1 db címke nyomtató-felrakó berendezés és hozzá 2 db szállító pálya,  1 db automata csomagoló gépsor es 3 db szállítószalag.

A megnövekedett vevői igények elengedhetetlenné tették az új, technológiailag magasabb színvonalat képviselő gépek beszerzését, valamint a kapacitás bővítését, azaz új gépek beszerzését, melyek a cég főtevékenységét, a szerelvények gyártását támogatják.

A projekt keretében a technológia fejlesztés és a termékkínálat bővítése érdekében is szükségessé vált a fenn megjelölt gépek/eszközök beszerzése.

A beruházás segítségével a Korker Kft. szeretne Magyarország egész területén és külföldön is elterjeszteni elsősorban a saját tervezésű alumínium kerítéseit. Ebben szeretné elérni Magyarországon a piacvezető pozíciót. A későbbiekben a vállalkozás az alumínium teraszfedő szerkezetek szerelésének irányában kíván továbbfejlődni.

 

Projekt befejezése: 2019.11.30.

Névtelen.png

2. VEKOP-1.2.6-20-2020-01261 számú pályázat:

A kedvezményezett neve: KORKER Kft

A projekt címe:  Eszközbeszerzés a KORKER Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 8 776 198  Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tényleges befejezése: 2021 február 8-án

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében beszerzett 4 darab másoló marógépnek és 4 darab sarok roppantónak köszönthetően elkezdtük a saját tervezésű alumínium nyílókapuk, toló kapuk, úszókapuk és kerti személybejárók gyártását. Ezzel jelentősen növeltünk az általunk kínált termékskálát és teljesebb kiszolgálást biztosítunk a megrendelőinknek. Nem mellékes, hogy a  projekt keretében beszerzett gépeknek köszönhetően új munkahelyeket létesítettünk.

Képkivágás.JPG
bottom of page